fbpx

Agenda

Ontdek wanneer de cursus HypnoBirthing, de Eendaagse Bevalcursus of de Gratis Masterclass Geboorteplan begint

Review HypnoBirthing Papa *****

Normaal houd je een review kort en bondig maar dat zou Linda en haar bedrijf erg te kort doen. Dus hierbij de review geschreven vanuit de blik van een nuchtere papa to be. Februari 2023 hadden wij het heugelijke nieuws dat wij papa en mama in spé waren van ons eerste kindje. Mijn vrouw wou zich natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden. Als man denk je dan al snel ooo ze doet een zwangerschapscursus. Voor mij 1 partneravond en klaar is Kees.

Tot ze me vertelde O “leuk” het is samen voor zes weken lang.
Alleen al bij het woord HypnoBirthing ging ik huiveren. Ik zag het al voor me 6 weken lang op een yoga matje met wierook en klankschalen om me heen.
Tot dat Linda bij ons binnenstapte.

—–> vervolg

Review HypnoBirthing Papa *****

Linda IS HypnoBirthing. De passie en gedrevenheid die ze hierin toont is ongekend. Ze bezit ook de kracht om je compleet te ontwapenen van enige vooroordelen en of terughoudendheid
Doordat Linda vanuit haar grote passie werkt word ze al snel deel van je leven. Ze neemt je mee in haar wereld van HypnoBirthing.
Na 6 cursus dagen was het ook bijna gek dat ze weg zou gaan.

Ik kan alleen maar zeggen dat ze in haar cursus mij maar belangrijker nog mijn vrouw super heeft voorbereid en het vertrouwen heeft gegeven voor de bevalling en in zichzelf als vrouw. Door het toepassen van alle geleerde technieken van Linda heeft mijn vrouw de rust en kalmte gevonden tijdens haar bevalling.

Linda ga vooral door met je bedrijf en goede werk wat je doet. Hopelijk mogen er nog veel vrouwen volgen op weg naar een ontspannen bevalling, met 1000% vertrouwen in zichzelf.

Review Opfriscursus Mama *****

We zijn in verwachting van ons tweede kindje en hebben een opfriscurus bij Linda gevolgd, en het was een hele fijne ervaring. Linda luisterde aandachtig naar onze wensen en paste de cursus daarop aan. Haar vriendelijke en warme benadering zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden om alles openlijk te bespreken. De opfriscursus was goed gestructureerd en informatief, en Linda nam de tijd voor alle essentiële onderdelen. Haar flexibiliteit en toewijding maken deze cursus ideaal voor ouders die op zoek zijn naar een persoonlijke en waardevolle voorbereiding op de komst van hun kindje. Kortom, een absolute aanrader!

Review HypnoBirthing Mama *****

Een super mooie, fijne cursus die wij aan alle aanstaande ouders zouden aanraden. Linda is een ontzettend betrokken en gemotiveerde trainster en heeft al mijn vragen naar tevredenheid kunnen beantwoorden. Wanneer ze niet zeker was van het antwoord dook ze de literatuur in en kwam ze er per mail of tijdens de volgende les op terug.
Het belangrijkste dat de cursus Hypnobirthing mij gebracht heeft is het volle vertrouwen dat mijn lichaam weet hoe het moet baren en mijn baby weet hoe ze geboren moet worden. Dit vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat ik vol liefde samen met mijn man uitkeek naar de bevalling. Ook hebben de ademhalingstechnieken die we hebben aangeleerd en geoefend een groot verschil gemaakt in de voorbereiding en tijdens de bevalling. We voelde ons goed voorbereid en hadden er zin in!

—–> vervolg

Review HypnoBirthing Mama *****

Daarnaast heeft de cursus mijn man opgeleid tot een geweldige ‘geboorte partner’. Tijdens de hele zwangerschap en bevalling heeft hij me op talloze manieren kunnen ondersteunen waardoor het hele traject nog meer als als een samenwerking is gaan voelen.
Voor deze cursus hadden wij een poliklinische bevalling voor ogen maar door de inzichten die we tijdens deze cursus hebben opgedaan zijn we van gedachte veranderd en hebben we gekozen voor een zo natuurlijk mogelijke thuisbevalling.
En wat zijn we blij dat we ons bedacht hebben! Onze wens is uitgekomen en we hebben samen in onze veilige omgeving onze dochter verwelkomd. De bevalling was intens, intensief en prachtig.
Hypnobirthing pleit voor een pijnloze bevalling. Dit was niet mijn ervaring. Maar naar mijn idee hoort pijn erbij. Deze was geenszins ondragelijk en ik zou het met vol vertrouwen zo weer doen.

Aanmelden

Heb je de cursus die bij jou past gevonden? Meld je dan snel aan en claim jouw plaatsje. Aanmelden kan tot een dag voor aanvang van de cursus. Is de cursus al begonnen en wil je nog aansluiten? Bel dan even om de mogelijkheden af te stemmen.