fbpx

 

 

 

Blog LaVie HypnoBirthing

Mijn ervaringen als docent HypnoBirthing, Doula en Zwangerschapsmasseuse. Met de mooiste geboorteverhalen.

Frambozenbladthee

Frambozenbladthee

Versterkende thee voor je baarmoeder. Met daarnaast het recept tot de lekkerste frambozen-chocolade koekjes. Om je vingers bij op te eten!

Lees meer

Disclaimer

Deze blogs bevatten nooit een medisch advies. Hoewel ik ervaren ben in de begeleiding van geboortes ben ik geen arts of medisch geschoold. Ik geef enkel informatie. Er kan geen aansprakelijkheid aan worden ontleend.

Reacties

Ik waardeer het enorm dat de blogs leest en ben benieuwd naar je wat je raakt en wat er in je leeft. Je mag openbaar reageren of privé een berichtje sturen. Ik reageer altijd. Schrijf je reactie natuurlijk wel met alle respect. 

Chat openen
App mij gerust
Welkom bij LaVie HypnoBirthing
Hi, voel je welkom! Waar kan ik je mee helpen?