fbpx

Gratis Masterclass Geboorteplan

Leer in 1,5 uur de toegevoegde waarde van een geboorteplan en hoe deze te maken.

Gratis Masterclass Geboorteplan

Een geboorteplan is een multifunctionele tool. Een geboorteplan helpt je op weg om heel gericht meer te weten te komen. Het stuurt je op pad naar betrouwbare informatie, inzichten, je mogelijkheden en je motieven. Het helpt je om regie te nemen over jouw geboorte doordat je weet wat je wilt en waarom je dat wenst. En je helpt ook de mensen om je heen doordat zij goed weten wat belangrijk is voor je. Zo is voor zowel je partner, je doula en je zorgverleners duidelijk welke steun ze je kunnen bieden. Daarnaast is een geboorteplan jouw ultieme tool tot informed consent. Onderzoek toont aan dat een combinatie van regie en op maat afgestemde ondersteuning een fijne bevalling bevordert.

Daarnaast is het een ideaal hulpmiddel om een gelijkwaardige samenwerking met je zorgverleners aan te gaan. Je weet waar je het over hebt. Je weet wat je opties zijn. Aan de hand van je plan bespreek je rond week 32 je wensen. Samen met je zorgverlener onderzoek je wat zij hierin voor je kunnen betekenen.

Met deze masterclass help ik je op weg naar een basisvoorbereiding op je geboorte. Na de workshop ga je zelf aan de slag. 

Deze masterclass host ik regelmatig in samenwerking met verloskundige praktijken. Is hij nog niet bij jou praktijk beschikbaar? Geef dan de tip aan je verloskundige. Als ze contact opnemen onderzoek ik direct de mogelijkheden. 

  Praktische informatie

  • Wanneer + locatie: Bekijk agenda “Gratis Masterclass Geboorteplan”
  • Inloop vanaf 19.00. Voor koffie, thee en een koekje wordt gezorgd.
  • Start om 19.30 en eindigt om 21.00
  • Kosten: Gratis
  • Voor wie: Aanstaande moeders. Partners ook welkom.

  Je hoeft dus niet bij de betreffende verloskundigen in zorg te zijn. Als je graag deelneemt en zwanger bent, ben je welkom.

  Na afloop ontvang je mijn werkboek Geboorteplan per e-mail zodat je alle belangrijke punten niet vergeet en thuis gericht aan de slag gaat. Ook krijg je een goodies mee! 

  Aanmelden

  Aanmelden is noodzakelijk zodat ik weet op hoeveel kopjes koffie, thee, koekjes, goodies en stoelen ik voorbereid moet zijn. De aanmelding blijft kosteloos. Ik waardeer het wel wanneer je laat weten dat je niet komt.