fbpx

Linda Rennen – LaVie HypnoBirthing

Even voorstellen

Mijn naam is Linda Rennen en ik ben docent HypnoBirthing en Doula. Vanaf half 2024 geef ik ook zwangerschapsmassages, de Eendaagse Bevalcursus en recentelijk ben ik gestart met de Gratis Masterclass Geboorteplan. Ook voor een Opfriscursus Bevallen kun je bij me terecht. 
 
De groepscursus HypnoBirthing geef ik in Breda, Dordrecht en Bergen-op-Zoom. Voor de privécursussen, mijn douladiensten en massages kom ik bij je thuis en reis ik van Midden- en West-Brabant tot delen van Zuid-Holland en Zeeland. Zelf woon ik in Klundert.
 
Sinds een jaar begeleid ik zwangeren en hun partners in hun voorbereiding op of tijdens de bevalling. Zodat zij niet meer angstig toeleven naar de bevalling of deze – als partner – maar machteloos moeten aanzien en voortaan beiden met het volste vertrouwen in zichzelf, elkaar en de geboortezorg enthousiast uitkijken naar de ontmoeting met hun kindje. Dit is echt mijn passie.

Maar hoe kom ik hier?

Geboorte heeft me altijd al gefascineerd. Het is zo dicht bij de essentie van het leven. Het is iets magisch, krachtigs, life-changing. En hoewel ik diep van binnen voel dat het een bekrachtigende, bevrijdende belevenis is, kijken zoveel vrouwen er met angst naar toe. Niet zo gek hoor. Met al die horrorverhalen op televisie en om je heen.
 
Iedereen juicht je toe dat een kindje krijgen het mooiste in je leven is. Maar die bevalling? Dat moet je maar zien te overleven. Het hoort er nou eenmaal bij. 
 
“Dit klopt toch niet?” dacht ik bij mezelf. En dat is ook zo. In 2022 startte ik de opleiding tot docent HypnoBirthing. In september 2023 de opleiding tot doula. 
 
Weet je? We zijn vergeten dat geboorte geven krachtig is. Iets is om naar uit te kijken. Dat het zoveel meer is dan de intensiteit van de heftigste weeën. Dat het niet alleen je kindje ter wereld brengt, maar jou ook tot moeder en vader maakt. Jullie worden als andere mensen geboren.
 
Door de cursus HypnoBirthing kun je kalm en comfortabel geboorte geven. HypnoBirthing onderschrijft 9 voordelen. Al vind ik dat er veel meer zijn. En de aanwezigheid van een doula heeft bewezen voordelen. Vrouwen voelen zich gedragen en gesteund. De massages helpen je te ontspannen en brengen je in balans.
 
Ik wil bijdragen aan een wereld waarin vrouwen weer voelen dat geboorte geven iets is om naar uit te kijken, trots op te zijn en je een zelfvertrouwen geeft dat je de rest van je leven bijblijft. En natuurlijk ook een wereld waarin partners zich werkelijk sterk voelen en de beschermer, doordat ze echt weten wat ze voor je kunnen doen.
 
Genoeg over mij. Ik ben benieuwd naar wie jij bent. Wat is jouw verhaal? Wat is de reden dat je de Geboortecheck hebt aangevraagd? Ben je zwanger en nader je de bevalling? Of ben je nog maar pril zwanger en ben je daar super blij mee maar zie je nu al op tegen de geboorte?
 
Deel je gedachten met me in een berichtje op Instagram. Ik reageer altijd.
 
Liefs,
 
Linda