fbpx

Investering en vergoeding

Groepscursus HypnoBirthing® € 375,-
Individuele cursus HypnoBirthing® € 595,-
Individuele cursus HypnoBirthing® voor 2 koppels € 485,-
Kennismaking met HypnoBirthing® voor zorgverleners € 150,- (excl. BTW)
Inhaalles* €   75,-

*Kun je de inhaalles met de volgende groepscursus volgen? Dan is dit gratis.

Na aanmelding ontvang je de factuur. De investering dient uiterlijk één week voor aanvang van de HypnoBirthing cursus te zijn voldaan. Dit kan middels bankbetaling of de QR-code op de factuur.

Ben je niet in de gelegenheid om de investering in één keer te voldoen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De kosten voor een individuele cursus of individuele cursus voor 2 koppels zijn excl. kilometervergoeding van € 0,29 buiten een straal van 10 km van mijn woonplaats Klundert.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. Vraag bij je zorgverzekeraar na wat de voorwaarden zijn en wat jij, middels jouw aanvullende verzekering, vergoedt krijgt. De vergoeding kan oplopen tot zelfs € 200,-. Je declareert de rekening zelf bij je zorgverzekeraar. De kosten vallen niet onder het eigen risico.

Annuleren

Het annuleren van jullie deelname kan kosteloos tot twee weken vóór aanvang van de cursus. Hierna betaal je 50% van de kosten. Meld je je binnen 48 uur voor aanvang van de cursus af? Dan betaal je 100% van de kosten.

Cadeautip

Wil jij je beste vriendin, je broer en schoonzus, je lievelingsnicht en haar leuke partner of je dochter en haar geliefde écht iets van waarde geven? Of wie weet ben jij je de geboortepartner? Als cadeau voor de babyshower, motherblessing of om ze op weg te helpen in hun voorbereidingen naar een nieuw leven? Dan kun je de cursus geheel of gedeeltelijk cadeau doen. Je ontvangt dan een leuke giftset om je cadeau mee te versieren.

Een luiertaart is ludiek en grappig. Een cursus HypnoBirthing® een cadeau voor het leven!

Chat openen
App mij gerust
Welkom bij LaVie HypnoBirthing
Hi, voel je welkom! Waar kan ik je mee helpen?