fbpx

Kennismaking HypnoBirthing® zorgverleners

 

Ook zorgverleners kiezen voor HypnoBirthing®

Werk jij in het geboorteveld? En heb je nu al zo vaak gehoord over de HypnoBirthing® methode dat je nu wel eens wilt weten wat het is? Of ben je er nog totaal mee onbekend, maar denk jij ook dat dit een aanvulling is voor de zwangere koppels in jouw bedrijf? Dan kom ik graag bij jullie langs om een kennismaking met HypnoBirthing® te verzorgen.

In 1,5 uur neem ik jullie mee in de filosofie HypnoBirthing® – The Mongan Method. Er zijn inkijkexemplaren van het cursusmateriaal. Tevens laat ik jullie wat filmpjes zien. Ook leg ik je uit wat cursisten tijdens de HypnoBirthing® cursus geleerd krijgen. Daarbij schenk ik bijzondere aandacht aan wat ik cursisten leer in relatie tot de diensten die jij verleend en de eervolle rol die jij in het geboorteproces hebt. Ik draag zo graag bij aan meer begrip van en voor de methode, die jouw cliënten immers zélf hebben verkozen.

Investering

Kennismaking met HypnoBirthing® voor zorgverleners € 150,- (excl. BTW)

Daar komt nog een kilometervergoeding bij van € 0,23 excl. BTW, buiten een straal van 10 km van mijn woonplaats Klundert. En een rijstijdvergoeding van € 25,- excl. BTW per half uur.

Chat openen
App mij gerust
Welkom bij LaVie HypnoBirthing
Hi, voel je welkom! Waar kan ik je mee helpen?