fbpx

Over LaVie

Meld je je aan bij LaVie? Dan sta ik, Linda Rennen, voor je klaar. Wie ben ik en waarom bied ik je deze complete begeleiding aan?

Diploma’s

2024 – Zwangerschapsmassage

2024 – Rebozo

2024 – Advanced Trainig BiA Doula

2023 – Pre- en Perinatale Psychologie van Anna Verwaal

2023 – Workshop Trauma Sensitieve Zorg

2023 – Foundation Training BiA Doula

2023 – Workshop Spinning Babies

2023 – Docent HypnoBirthing

Laatst zei ik “Ik voel me het meest op mijn plek bij de meest essentiële momenten van het leven.” Zwangerschap en geboorte zijn voorbeelden van zo’n moment. De essentie van het leven. Het is dan ook een roeping om dit werk te doen. Wat begon met de ambitie om ouders te begeleiding tot een zachte landing door middel van goede voorbereiding met HypnoBirthing®, is nu uitgegroeid tot een centrum voor zwangerschapsbegeleiding.

Een zachte landing maakt een bepalend verschil in iemands loop door het leven. Als je als ouders bewust stil staat bij de komst van je kleintje, er contact mee maakt, je voorbereid op een ontspannen geboorte en dit samen draagt creëer je een veilige start voor je kleintje. Veiligheid, emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel, is de belangrijkste voorwaarde voor een goede ontwikkeling van je kind. Maar dit geldt ook voor jou als ouder. Je ontmoet iemand die je nog niet kende. En dat is niet alleen je baby. Dat is ook jezelf, in de rol van ouder. Een bekrachtigende, bevrijdende en verhelderende ervaring geeft je zelfvertrouwen en basis voor de rest van je leven. Het maakt dus echt uit hoe je de geboorte ervaart. Daar wil ik je bij helpen.

Steeds vaker vroegen ouders of ik bij de geboorte aanwezig wilde zijn. Of ze belden me tijdens de geboorte met vragen. En ik voelde hoe graag ik daar bij wilde zijn. Zodoende ben ik na een zoveelste verzoek de doula opleiding gaan doen. Die volg ik momenteel nog steeds. Wat een prachtig vak is dit. Je kunt het verschil maken. Niet eens altijd door iets te doen. Simpelweg door aanwezig te zijn. Door te aanschouwen hoe wonderlijk krachtig jij bent. Je bent gezien, gehoord en ik steun je waar ik kan. 

De zwangerschapsmassages bieden mijn support in een notendop. Heerlijke, diepe rust en ontspanning in je lichaam en geest zijn een weldaad voor een fijne zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Vooraf of tijdens de massage delen moeders hun gedachten en gevoelens met me. Alles is oké en mag gedeeld worden.  

Liefs,

Linda