fbpx

Samenwerkingspartners

Verzeker je van een erkende docent

Alleen een erkende docent, die de opleiding en certificering van HypnoBirthing® Institute in Amerika hebben ontvangen, staan vermeld bij HypnoBirthing® International | The Original & Still the BEST! Doordat ik hier sta vermeld ben je er van verzekerd dat je de originele HypnoBirthing® methode krijgt geleerd en geen zelfontwikkelde variatie hierop. Daarnaast herken je erkende docenten ook aan het Gold Seal zoals onderaan op de homepage. Ook volg ik jaarlijkse cursussen en seminars om geaccrediteerd te blijven.

Vereniging HypnoBirthing Nederland & België

Daarnaast ben ik lid van de vakvereniging voor HypnoBirthing docenten. Je vind ons op HypnoBirthing Nederland. Door lid te zijn onderstreep ik nogmaals dat ik me aan kwaliteitseisen houdt evenals aan scholingsrichtlijnen. Daarnaast ben ik inmiddels toegetreden tot het bestuur van deze vereniging. 

Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula’s

Ook ben ik lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula’s. 

De NBvD zet zich in om de professionaliteit van doula’s in Nederland te waarborgen. De vereniging brengt doula’s samen en werkt aan een stevige positie van de professionele doula in Nederland.

Op deze website kun je informatie vinden over de richtlijnen, doelstellingen, achtergrond en standpunten van de NBvD. Ook kun je meer lezen over de gedragscode, de kwaliteitseisen en de functieomschrijving van de doula.

LaVie HypnoBirthing heeft samenwerkingsverbanden met onder andere de volgende verloskundigenpraktijk, ziekenhuizen, huisartsen, consultatiebureau’s, kraamzorgorganisaties en platforms ten aanzien van geboortezorg

Noctua Verloskundigen

Veilige zorg op maat voor jou en je baby. Je gekend en veilig voelen tijdens deze bijzondere periode in jullie leven. Dat is het doel van onze kleinschalige en persoonlijke verloskundigenpraktijk. Met een team van drie verloskundigen zijn wij er voor jou.
Wij geloven dat een vrouwenlichaam gemaakt is om zwanger te zijn en te baren. Dat vertrouwen brengen we graag op jou over! Wij, als jouw verloskundige heel dichtbij, zorgen voor een luisterend oor, goede informatie en professionele zorg. Samen met jullie maken we de beste keuzes in welke zorg nodig is voor jou en je kindje. Veilige zorg op maat!

Vive Verloskundigen

Persoonlijke zorg voor, tijdens en na de bevalling

Bij Vive Verloskundigen staat persoonlijke aandacht en begeleiding altijd centraal. Hierdoor is het mogelijk om jou en jouw partner op maat te begeleiden: helemaal zoals jullie dit graag zouden willen.

Een kind krijgen is een van de grootste gebeurtenissen in het leven. Daar zijn wij ons van bewust. Wij vinden het daarom heel belangrijk goed contact te hebben, zodat jullie je prettig voelen bij ons als verloskundigen. Daar zetten wij ons dan ook voor 100 procent voor in!

Mama-2B

In verwachting zijn en mama of papa worden is een hele bijzondere tijd. Daarbij wil je met de beste zorg omringd zijn, want je maakt het hooguit een paar keer in je leven mee. Daar hoort persoonlijke en ervaren begeleiding van een verloskundige bij. Een verloskundige van Mama-2B!

Nintu Verloskundigen

Nintu verloskundigen Breda

Kleinschalige verloskundigenpraktijk waar persoonlijke zorg voorop staat

Onze praktijk bestaat uit een klein team van 4 vaste verloskundigen. We hebben per maand een maximaal aantal zwangeren onder onze zorg waardoor we veel tijd hebben om elkaar te leren kennen en zo onze zorg op elkaar aan te sluiten. Voor de controles kom je naar onze gezellige praktijk waar we een flexibel spreekuur aanbieden gedurende verschillende tijden van de dag. Als aanstaande ouder(s) sta(an) je/jullie in het middelpunt van onze zorg. Wij geven uitleg, informatie en helpen kiezen wat bij je past, maar jij/jullie behouden zelf regie in het maken van beslissingen. Op deze manier hopen we snel een vertrouwensband met je/jullie op te bouwen zodat het geboorteproces een positieve ervaring wordt!

Bij Nintu zijn we gespecialiseerd in natuurlijke- en badbevallingen.

Geboorte Event

Ik ben lid van Het Geboorte Event.

Het Geboorte Event is hét online platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint. Speciaal voor die vrouwen is er Het Geboorte Event.

Dalalou

Wil je samenwerken?

Ben jij een geboortezorgverlener en zie je een samenwerking voor je? Neem dan contact op. Heb je binnen jouw geboorte-praktijk een groepsruimte te huur? Ik zoek nog nieuwe locaties voor groepslessen in Klundert, Roosendaal/Etten-Leur, Dordrecht/Zwijndrecht en Bergen-op-Zoom.