fbpx

Samenwerkingspartners

Het Geboorte Event

Ik ben lid van Het Geboorte Event

Het Geboorte Event is hét online platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint. Speciaal voor die vrouwen is er Het Geboorte Event.

Verzeker je van een erkende docent

Alleen een erkende docent, die de opleiding en certificering van HypnoBirthing® Institute in Amerika hebben ontvangen, staan vermeld bij HypnoBirthing Nederland. Doordat ik hier sta vermeld ben je er van verzekerd dat je de originele HypnoBirthing® methode krijgt geleerd en geen zelfontwikkelde variatie hierop. Daarnaast herken je erkende docenten ook aan het Gold Seal zoals onderaan op de homepage. Ook volg ik jaarlijkse cursussen en seminars om geaccrediteerd te blijven.

Noctua

Veilige zorg op maat voor jou en je baby. Je gekend en veilig voelen tijdens deze bijzondere periode in jullie leven. Dat is het doel van onze kleinschalige en persoonlijke verloskundigenpraktijk. Met een team van drie verloskundigen zijn wij er voor jou.
Wij geloven dat een vrouwenlichaam gemaakt is om zwanger te zijn en te baren. Dat vertrouwen brengen we graag op jou over! Wij, als jouw verloskundige heel dichtbij, zorgen voor een luisterend oor, goede informatie en professionele zorg. Samen met jullie maken we de beste keuzes in welke zorg nodig is voor jou en je kindje. Veilige zorg op maat!

Vive Verloskundigenpraktijk

Persoonlijke zorg voor, tijdens en na de bevalling. Bij Vive Verloskundigen staat persoonlijke aandacht en begeleiding altijd centraal. Hierdoor is het mogelijk om jou en jouw partner op maat te begeleiden: helemaal zoals jullie dit graag zouden willen.

Een kind krijgen is een van de grootste gebeurtenissen in het leven. Daar zijn wij ons van bewust. Wij vinden het daarom heel belangrijk goed contact te hebben, zodat jullie je prettig voelen bij ons als verloskundigen. Daar zetten wij ons dan ook voor 100 procent voor in!

Dalalou

Nadat je bij je zorgverzekeraar hebt gemeld dat je zwanger bent ontvang je in de 6e maand van je zwangerschap een standaard kraampakket. Deze spullen heb je nodig tijdens je bevalling. Maar wil je net iets anders? Kijk dan eens naar de liefdevolle en natuurlijke kraampakketten van Dalalou.

Wil je samenwerken?

Ben jij een geboortezorgverlener en zie je een samenwerking voor je? Neem dan contact op. Heb je binnen jouw geboorte-praktijk een groepsruimte te huur? Ik zoek nog nieuwe locaties voor groepslessen in Klundert, Roosendaal/Etten-Leur, Dordrecht/Zwijndrecht en Bergen-op-Zoom.