fbpx

 

Zwangerschaps massage

Toe aan een ontspannen moment voor jezelf? Laat je verwennen in het comfort van je eigen huis. Boek een Zwangerschapsmassage, een Rebozomassage of een Voetmassage.

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn vraagt veel van je lichaam. Daar bovenop heb je nog je dagdagelijkse leven met werk en bijbehorende stress of oudere kinderen waardoor een dutje snel tussendoor er niet in zit, een sociaal leven wat je wilt bijhouden nu het nog kan, een verbouwing, een verhuizing, en oh; ondertussen groei je een compleet mensje. We zijn gewend door te gaan alsof er niets is, los van of je je goed voelt of niet. Gun je lichaam een momentje van weldaad door een heerlijke ontspannende massage. Je verdient het!

Ik kom gewoon bij je thuis. Je hoeft je huis niet op te ruimen. Je hoeft je hoofd niet leeg te maken. Tussen alles door creëren we een oase van rust. Ik maak geen gebruik van een massagetafel. Ik masseer je op je eigen bed. Heerlijk in het comfort van je eigen nestje.

Tijdens de massages maak ik gebruik een combinatie van olijfolie, zonnebloemolie en sesamolie. Die laatste heeft een fijne verwarmende werking. In de zomer, op hete dagen, gebruik ik eventueel juist kokosolie.

Een zwangerschapsmassage is een specifieke techniek speciaal voor zwangeren en kent vele voordelen. Om er een paar te noemen: Verhoogt ontspanning, je zit lekkerder in je vel, je slaapt beter, het versterkt je immuunsysteem, verminderd stress en helpt afvalstoffen afvoeren. En deze positieve sensaties komen je kleine ook direct ten goede.

Naast de massages kun je onder andere bij mij terecht door mij in te schakelen als jouw doula, een HypnoBirthing cursus, een Eendaagse Bevalcursus of een  Opfriscursus.

Rebozo Massage

Laat je heerlijk wiegen en zachtjes schudden door de zachtheid van de Rebozomassage. De rebozo is een Midden-Amerikaans traditioneel gebruik. Een veelzijdige doek die zowel als draagdoek als massagedoek gebruikt wordt.

Bij een Rebozomassage wieg ik zachtjes en liefdevol alle lichaamscompartimenten. Verdeeld over minimaal 3 en maximaal 5 delen pak ik telkens de uiteindes van de rebozo op en trek deze strak zonder je op te tillen. Dit geeft net genoeg ruimte om je te wiegen. Door deze ritmische bewegingen helpt het je te gronden en los te laten. Je landt daardoor ook weer dieper in jezelf. Als ik klaar ben met een compartiment dan sluit ik de doek om je heen en baker je in.

Je hoeft geen kleding uit en ik raak je niet aan. Deze massage is dan in het bijzonder ook geschikt voor diegene die aanraking en bloot geven moeilijk vinden. Al is iedereen van harte uitgenodigd.

Ik breng zelf de rebozodoeken en een zacht mastras mee zodat je daar ontspannen op kunt liggen. Het staat je vrij om er een persoonlijke touch aan te geven met een geurkaarsje, kussentje onder je hoofd of een nachtkapje. 

 

Rebozomassage

Rebozomassage

Rebozomassage

Rebozomassage

Rebozomassage

Voetmassage

Ben je aan het einde van je zwangerschap en zijn je benen en voeten moe? Heb je rusteloze benen waardoor je niet kunt slapen? Niet zo heel gek nu ze jou en je kindje dragen. Boek een verlichtende voetmassage bij LaVie HypnoBirthing.

We beginnen met een voetenbadje met magnesium. Magnesium is een belangrijk mineraal voor zwangere vrouwen en helpt bij de ontspanning en slaap. Het helpt zere spieren en pijnlijke voeten te verlichten.

Na het voetenbadje masseer ik je voeten door middel van een speciale voetmassagetechniek. Hierbij maak ik ook gebruik van acupressuurpunten. Om die reden is deze massage pas te boeken wanneer je 37 weken zwanger bent of verder bent. Een aantal drukpunten staan namelijk in verbinding met de baarmoeder. Hoewel het de geboorte niet spontaan zal opwekken kan het er wel toe bijdragen. Wellicht is het net dat zetje in de rug als je voorbij je uitgerekende datum bent?

Tijdens de massage drink je heerlijk een kopje warme frambozenbladthee. Een pakketje van deze thee krijg je cadeau om op een later moment nog eens te ontspannen.

Reispakket: Omdat ik het je mogelijk wil maken dat jij de deur niet uit hoeft en nergens naar hoeft te kijken kom ik naar je thuis. Voor de reistijd en kilometers reken ik kosten. Dit is tijd die ik, als ik een vaste behandellocatie bij mij aan huis zou aanhouden, normaliter benut voor een volgende massageklant.

Annuleren

Het annuleren van je afspraak kan kosteloos tot 3 dagen vóór de afspraak. Hierna betaal je 50% van de kosten. Meld je je binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak af? Dan betaal je 100% van de kosten. Uiteraard geldt dit niet als je aan het bevallen bent.

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau voor je partner, je vriendin, je dochter of lievelingscollega? Neem contact op en ik maak een leuke giftset ter waarde van jullie wensen. Zo ben jij ook ontspannen, terwijl je iets ter ontspanning geeft.